Flytjenester og helikoptertjenester i Norge og Europa

Hesnes Air tilbyr flytjenester i Norge og Europa

Vi leverer private/executive charter og flyfrakt og kan fly til over 4000 flyplasser over hele Europa. Vi hjelper deg med å planlegge din egen unike reise!
Våre kunder kan leie privatfly til alle små og store oppdrag innen flyfrakt og persontransport. Hesnes Air har spesialisert seg på komplekse og avanserte fly-oppdrag for bedrifter og privatpersoner. Mulighetene er uendelige og effektiviteten ved denne type reise er uslåelig. Hesnes Air har en rask responstid og kan være klare til å ta av på et par-tre timer.

• Vi reiser når du er klar
• Enkel check-in
• Du slipper flybytte og lang ventetid

News

  • 28/02/2018 - Helikoptervirksomheten overdras til Pegasus helicopter AS

    Det er inngått avtale mellom Hesnes Air AS og Pegasus helicopter AS om at Pegasus tar over og viderefører den delen av Hesnes Air som er knyttet til helikopterdrift. Endringen vil i praksis ha effekt fra og med mars i år.
    De ansatte i Hesnes Air tilknyttet helikoptervirksomheten vil fortsette i sine stillinger hos Pegasus helicopter og Hesnes Airs helikopterkunder vil heretter kunne kjøpe de samme tjenestene fra Pegasus. Det er et sterkt ønske at kundekontaktene videreføres og at endringene blir lite merkbare.

    Read more